نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سراب نیوز، یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۹ صبح، همزمان با آغاز هفته دولت، مزار مطهر شهدای سراب به مناست گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام رجائی و باهنر با حضور حجت الاسلام والمسلمین اکرمی امام جمعه سراب، حسن یحیوی فرماندار و مسئولین ادارات و فرماندهان نظامی و انتظامی شهرستان و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر و اقشار مختلف مردم گرانقدر سراب طی مراسمی عطر افشانی شد. امام جمعه سراب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدان والامقام رجائی و باهنر و تمامی شهدای جنگ تحمیلی گفت: با همت، وحدت و همدلی تمامی مسئولین کشور می توان بر مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم فائق آمد. در ادامه این مراسم، فرماندار سراب آغاز هفته دولت را که یادآور فداکاری های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیاکننده روزهای پرشور خدمتگزاری شهیدان رجایی و باهنر است به ملت شریف سراب و خانواده های مکرم شاهد و ایثارگران تبریک گفت.
امام جمعه سراب در خطبه های نماز جمعه: هیئت های مذهبی از طبل های بزرگ استفاده نکنند، مردم بصورت خانوادگی در مراسمات حضور و از عطوفات ماه محرم بهره مند گردند.
سراب نیوز- طی حکمی از طرف حجت الاسلام و المسلمین اکرمی امام جمعه شهر سراب، رئیس جدید حوزه علمیه المهدی ( عج ) مشخص شد.
سرهنگ محمد صبحی فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج سپاه سراب در جمع فرماندهان پایگاه شهرستان سراب گسترش اعتراضات, ترور شخصیت ها با محوریت رژیم صهیونیستی و همچنین تشویش اذهان عمومی با تکیه بر فضای مجازی را در دستور کار قرار دادند.
سراب نیوز - حجت الاسلام و المسلمین اکرمی امام جمعه شهرستان سراب در جلسه شورای اداری شهرستان سراب خواستار تعیین تکلیف نفلین سینت شهرستان سراب شد و آن را به چماقی برای کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در زمان انتخابات تشبیه کرد.
Δ